رئیس جمهور: برخوردهای خشونت آمیز و اهانت به پلیس به هیچ وجه تحمل نمی شود

پایگاه خبری البرزما- وزرای کشور و اطلاعات در جلسه هیئت دولت به ریاست دکتر روحانی رئیس جمهوری، گزارش حوادث روزهای اخیر و اغتشاشاتی که منجر به شهادت تعدادی از نیروهای انتظامی و بسیج شد ارائه کردند. رئیس جمهور ضمن تسلیت به خانواده های شهدای عزیز و اظهار همدردی با آنان ، از مدیریت سنجیده و مدارای

کد خبر : 8748
تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 اسفند 1396 - 13:11
رئیس جمهور: برخوردهای خشونت آمیز و اهانت به پلیس به هیچ وجه تحمل نمی شود

پایگاه خبری البرزما- وزرای کشور و اطلاعات در جلسه هیئت دولت به ریاست دکتر روحانی رئیس جمهوری، گزارش حوادث روزهای اخیر و اغتشاشاتی که منجر به شهادت تعدادی از نیروهای انتظامی و بسیج شد ارائه کردند. رئیس جمهور ضمن تسلیت به خانواده های شهدای عزیز و اظهار همدردی با آنان ، از مدیریت سنجیده و مدارای حداکثری نیروهای عملیاتی بویژه نیروی انتظامی قدردانی کرد.
دکتر روحانی اظهار داشت: برخوردهای خشونت آمیز و اهانت به پلیس که حافظ نظم و امنیت جامعه است را به هیچ وجه تحمل نمی کنیم.
وی ضمن احترام به همه عقاید و افکار و پذیرش تنوع های فکری و فرهنگی، رفتارهای خشونت آمیز از طرف هر گروهی را به شدت محکوم کرد.
رئیس جمهور در ادامه دستگاه های مسئول را با هدف تقویت انسجام و یکپارچگی ملی و افزایش وحدت و همگرایی، به بررسی و کند و کاو در ریشه های شکل گیری اینگونه حوادث مامور کرد.

خویشتنداری نیروهای انتظامی به مفهوم انفعال آنان نیست
وزیر کشور گفت: برخورد همراه با خویشتنداری نیروهای انتظامی با اغتشاشگران به مفهوم انفعال نهادهای امنیتی در قبال آنان نیست.
عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست امروز هیأت دولت ضمن تسلیت به خانواده های شهدای نیروی انتظامی و بسیج در اغتشاشات اخیر تاکید کرد: قطعا با کسانی که مخل امنیت هستند قاطعانه برخورد خواهد شد و هیچ گفتگویی با اغتشاشگران نخواهد شد.
وی افزود: نیروی انتظامی و نهادهای امنیتی کشور در عین رعایت خویشتنداری زمانی که اراده کرد موضوع طی مدت 15 دقیقه جمع شد.
رحمانی فضلی جامعه دراویش کشور را جامعه ای منطقی توصیف کرد و گفت: قطعا تخلف عده ای معدود از این جامعه را نباید به حساب کل جامعه دراویش دانست.
وزیر کشور خواستار حمایت از مجریان شد و افزود: از کسانی که در این موضوع موجب رعب و وحشت مردم شدند و اقدامات خلاف قانون انجام دادند، گذشت نخواهد شد و از قوه قضاییه این انتظار هست که متخلفان را به مجازات برساند.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.