نیکوکار روستایی 49 واحد مسکونی تحویل نیازمندان البرز داد

پایگاه خبری البرزما – مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز گفت که یک نیکوکار روستایی در این استان 49 واحد مسکونی را تحویل نیازمندان البرز داد.محمد محمدی فرد افزود: این پیرمرد نیکوکار اهل روستای رامجین از توابع شهر چهارباغ استان البرز با فعالیت در مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) و همکاری با کمیته

کد خبر : 6089
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 آذر 1396 - 10:53
نیکوکار روستایی 49 واحد مسکونی تحویل نیازمندان البرز داد

پایگاه خبری البرزما – مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز گفت که یک نیکوکار روستایی در این استان 49 واحد مسکونی را تحویل نیازمندان البرز داد.محمد محمدی فرد افزود: این پیرمرد نیکوکار اهل روستای رامجین از توابع شهر چهارباغ استان البرز با فعالیت در مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) و همکاری با کمیته امداد البرز تاکنون برای 49 نیازمند خانه ساخته و نیت کرده تا 72 واحد مسکونی این کار خیر را ادامه دهد.
وی ادامه داد: مجموع کمکهای جمع آوری شده برای نیازمندان روستای رامجین توسط خیران در این مرکز رقمی بالغ بر 15 میلیارد ریال است.
وی خاطرنشان کرد: در این مرکز تاکنون حدود 70 تن میوه از باغداران جمع آوری و بین نیازمندان و مددجویان تحت حمایت کمیته امداد توزیع شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) البرز گفت: اهدای جهیزیه به 100 نوعروس نیازمند، توزیع سبد کالای 250 هزار تومانی هر دو ماه یکبار به 130 خانواده فقیر و تامین هزینه جراحی چشم، پیوند کلیه، پروتز کمر و دهان و دندان برای 25 بیمار نیازمند از دیگر خدمات مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.