اعطای تسهیلات به چایخانه داران البرز درصندوق کارآفرینی امید

پایگاه خبری البرزما -پرویز ایلدرمی افزود: به منظور حمایت و اعطای تسهیلات بانکی به متصدیان واحدهای صنفی چایخانه داران سنتی تفاهم نامه ای با اتاق اصناف ،اداره کل تعاون ،رفاه و امور اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید استان البرز امضاشده است.وی اضافه کرد: این تفاهم نامه برای حمایت از کارکنان شاغل در واحد های صنفی چایخانه

کد خبر : 5028
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1396 - 11:22
اعطای تسهیلات به چایخانه داران البرز درصندوق کارآفرینی امید

پایگاه خبری البرزما -پرویز ایلدرمی افزود: به منظور حمایت و اعطای تسهیلات بانکی به متصدیان واحدهای صنفی چایخانه داران سنتی تفاهم نامه ای با اتاق اصناف ،اداره کل تعاون ،رفاه و امور اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید استان البرز امضاشده است.وی اضافه کرد: این تفاهم نامه برای حمایت از کارکنان شاغل در واحد های صنفی چایخانه داران سنتی کرج و متصدیان دارای پروانه کسب این صنف ،که از اجرای طرح جمع آوری قلیان دچار ضرر و زیان شده اند ،تنظیم و به امضای طرفین رسیده که در اجرای این تفاهم نامه واجدان شرایط پس از اخذ معرفی نامه از سوی اتحادیه و ارائه مدارک لازم ،می توانند با مراجعه به صندوق کارآفرینی امید البرز ،نسبت به دریافت تسهیلات تا سقف 200 میلیون ریال اقدام کنند.
ایلدرمی خاطرنشان کرد: این طرح در پی دستور مقامات قضایی استان البرز و اجرای قانون جمع آوری قلیان از کلیه اماکن عمومی و مبارزه با دخانیات ،به منظور اشتغال مجدد فعالان این صنف در شغل های دیگر اجرا می شود.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.