فروش عینک در بیمارستان‌ها و مطب‌ها تخلف است

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان عینک کرج نسبت به رواج فروش اجباری عینک در برخی مراکز معاینات چشم این شهرستان هشدار داد.
کد خبر : 27789
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 آذر 1404 - 11:03
فروش عینک در بیمارستان‌ها و مطب‌ها تخلف است

پایگاه خبری البرزما- عباس ابراهیمی افزود: با وجود آنکه طبق مقررات، افرادی که مجموع دید 2 چشم آنان بدون عینک ۱۵ بیستم است، نیازی به دریافت گواهینامه با قید عینک ندارند، برخی مراکز شهروندان را به خرید عینک مجبور می‌کنند.
وی اضافه کرد: این اقدام تخلف محسوب می‌شود و ماده ۶۴ قانون نظام صنفی برای آن مجازات تعیین کرده است. وی از شهروندان خواست شکایات خود را همراه با فاکتور و مستندات تصویری به اتحادیه ارائه دهند.

رشد فروش غیرمجاز عینک در معابر و فضای مجازی

ابراهیمی با اشاره به افزایش فعالیت افراد فاقد صلاحیت در عرضه عینک گفت: عرضه عینک‌های بی‌کیفیت و غیربهداشتی موجب بروز عفونت‌های چشمی و حساسیت‌های پوستی در مصرف‌کنندگان شده است.
وی افزود: در بسیاری از موارد کالای تحویلی هیچ شباهتی به محصول تبلیغی ندارد و از پایین‌ترین کیفیت برخوردار است. جلسات مشترکی با اداره اماکن و دادستانی برگزار و دستور قضایی برای جمع‌آوری این فعالیت‌ها صادر شده است.

رییس اتحادیه فروش عینک، فروش این کالا در برخی مراکز درمانی را تخلفی آشکار و مغایر مقررات وزارت بهداشت دانست و گفت: اجبار بیماران به خرید عینک از همان مرکز درمانی، حق انتخاب آزادانه و تنوع خدمات را از آنان سلب می‌کند که این موضوع در مسیر پیگیری از طریق بازرسی کل کشور و سازمان تعزیرات قرار دارد.

ابراهیمی همچنین از انحصارطلبی برخی بیمه‌های تکمیلی انتقاد کرد و گفت: خودداری از عقد قرارداد با فروشگاه‌های قانونی و همکاری صرف با مراکز محدود، رقابت سالم را مختل کرده و دسترسی بخشی از شهروندان به خدمات عینک‌سازی را دشوار کرده است.

برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی عینک در البرز

به گفته وی، البرز یکی از معدود استان‌های دارای کارخانه تولید عینک است و نخستین نمایشگاه تخصصی عینک در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.
ابراهیمی گفت: این نمایشگاه می‌تواند نقطه عطفی در توسعه صنف و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تولیدی استان باشد.

رییس اتحادیه در پایان با اشاره به همراهی همیشگی فعالان صنف با مردم، از مسوولان استان به‌ویژه استاندار و مدیرکل صمت خواست برای رفع موانع صنفی و جلوگیری از تخلفات موجود، اقدامات مؤثر و فوری انجام دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.