باز هم زنکشی، این بار در کرج/ قاتل خودکشی کرد!
پایگاه خبری البرزما- سرهنگ پیمان گودرزی گفت: در پی اعلام خبری مبنی بر نزاع خانوادگی در ساعت پنج بامداد در یکی از محلات گلشهر کرج، بلافاصله ماموران کلانتری ۳۹ گلشهر خود را به آدرس اعلامی رساندند.
وی بیان کرد: ماموران در بدو ورود با پیکر بیجان یک زن ۳۱ساله مواجه و متوجه رد خون تا پشت بام این منزل مسکونی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج ادامه داد: ماموران رد خون را در پشت بام منزل مسکونی دنبال کرده و متوجه وجود شخصی با خونریزی شدید در پایین ساختمان شده که پس از رسیدن به او متوجهعدم وجود علائم حیاتی در این مرد شدند.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد قاتل که فردی ۳۲ساله بود با زدن ضربات متعدد چاقو به همسر خود، او را به قتل رسانده و در ادامه شروع به خودزنی با همان چاقو کرده و در حالی که خون ریزی شدید داشت خود را از پشت بام به داخل حیاط منزل پرتاب و در دم جان سپرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج با اشاره به تشکیل پرونده و تحویل اجساد به بهشت سکینه تصریح کرد: در تحقیقات صورت گرفته از سوی ماموران مشخص شد علت و انگیزه قتل توسط قاتل اختلافات خانوادگی بوده است.
سرهنگ گودرزی در پایان توصیه کرد: شهروندان همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند و با مراجعه به مراکز مشاوره فعال در کلانتریها، به صورت رایگان، از خدمات مشاورهای بهرهمند شده و مشکلات خود را بر طرف کنند تا دیگر شاهد حوادث دلخراش این چنینی نباشیم.
برچسب ها :البرز ما ، پیمان گودرزی ، قتل عمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0