پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی کرج به ۸۶ درصد رسید
پایگاه خبری البرزما- به نقل از روابط عمومی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی و دولتی، علی نوذرپور سرپرست سازمان به همراه عبدالمجید نیکمرام عضو هیات مدیره و معاون فنی و اجرایی سازمان و دیگر مسئولان سازمان مجری از بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی کرج بازدید کرد.
نوذرپور گفت: بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی آموزشی کرج، دارای فضاهایی همچون اتاق عملICU – CCU –PCCU – PICU –LDR – NICU و اورژانس ، جراحی عمومی ، آزمایشگاه، رادیولوژی، ارتوپدی و اتاقهای بستری (داخلی، عفونی، دیالیز ، مراقبتهای ویژه) است.
سرپرست سازمان مجری در جریان بازدید از این بیمارستان عنوان کرد: پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی کرج در حال حاضر ۸۶ درصد و در مراحل نهایی و تکمیل عملیات اجرایی است.
وی با اشاره به این مطلب که ساخت این بیمارستان درسال ۱۳۹۱ آغاز شده است، گفت: تاکنون مبلغ ۹۴۷ میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه شده است.
نوذرپور تصریح کرد: با توجه به افزایش جمعیت در این استان نیاز است تا این پروژه در اسرع وقت تکمیل و تحویل بهره بردار شود. بنابراین برای اتمام این پروژه بیمارستانی مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز است.
به گفته وی، در صورت تامین اعتبار و با همکاری مسئولان استانی این بیمارستان تا پایان سال جاری تکمیل و تحویل بهره بردار خواهد شد.
نوذرپور همچنین در جریان سفر به استان البرز، ضمن بازدید از بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی کرج با مجتبی عبداللهی استاندار البرز در خصوص روند اجرایی و رفع موانع این پروژه دیدار و گفت گو کرد.
برچسب ها :البرز ما ، بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی ، علی نوذرپور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0