آیین افتتاح پروازهای مسافری فرودگاه بین المللی پیام از 15 خرداد

مشاور وزیر ارتباطات، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به تلاش های صورت گرفته در ماه های اخیر با هدف برقراری پروازهای مسافری از این فرودگاه از آیین افتتاح این پروازها از پیام به مقصد مشهد مقدس از روز پنجشنبه 15 خرداد 1404 خبر داد.
کد خبر : 27132
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 خرداد 1404 - 13:48
آیین افتتاح پروازهای مسافری فرودگاه بین المللی پیام از 15 خرداد

پایگاه خبری البرزما- محسن حسنلو اظهار کرد: برقرار کردن پروازهای مسافری از این فرودگاه با توجه به ظرفیت های بالای پیام در حوزه مسافری یکی از الویت های تعریف شده در پیام بود که به همین منظور در دوره جدید این مهم در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در مجموع با فعالیت های انجام شده و در گام نخست، پروازهای مسافری از فرودگاه بین المللی پیام به مقصد مشهد مقدس برقرار شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به نزدیکی پیام به پایتخت و قرار گرفتن این فرودگاه به عنوان معین مهرآباد، خاطر نشان کرد: وجود چهار هزار واحد صنعتی و تولیدی در استان البرز، نزدیک بودن این استان به تهران و امکان بهره مندی مردم دیگر استان ها از جمله زنجان، قزوین و تهران از پروازهای مسافری از مهمترین دلایلی است که موجب شد تا انجام پروازهای مسافری از پیام اجرایی شود.

 حسنلو در ادامه با بیان اینکه در فاز بعدی، شاهد انجام پروازهای مسافری از این فرودگاه به دیگر نقاط کشور خواهیم بود، گفت: در گام بعدی، مسیرهای پروازهای دیگری از جمله مقصد اهواز به پیام و بالعکس برقرار خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.