کلاهبرداری میلیاردی سازنده معروف کرجی!

یک وکیل پایه یک دادگستری درباره پرونده کثیرالشاکی یک شرکت ساخت و ساز در کرج، گفت: مالک این شرکت طی مدت اخیر اقدام به فروش واحدهای ساخته نشده و نیمه ساخته به چند نفر کرده و متواری شده است. تعداد مالباختگان در این پرونده حدود ۸۰۰ تا هزار نفر تخمین زده می‌شود.
کد خبر : 26850
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردین 1404 - 14:41
کلاهبرداری میلیاردی سازنده معروف کرجی!

پایگاه خبری البرزما- ابوالفضل محمدی درباره خبر متواری شدن یکی از سازندگان معروف کرج گفت: این فرد از سال ۱۳۸۹ در حوزه ساخت و ساز در شهرستان کرج فعال بوده و تا سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۰ پروژه را تکمیل و به متقاضیان تحویل می‌دهد.

محمدی افزود: این شخص از سال ۱۴۰۱ شروع به فروش پروژه‌هایی که هنوز ساخته نشده و شهرداری برای آن مجوزی صادر نکرده و یا پروژه‌های نیمه‌ساز می‌کند.

وی ادامه داد: او در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با همین منوال پیش می‌رود. این شخص از دید مشتریان سازنده معتبری بوده و تصور بر این بود که حتی با وجود تأخیر، در نهایت ملک را تحویل خواهد داد.

محمدی که خودش از مالباختگان این پرونده است؛ گفت: موعد تحویل ملک من اردیبهشت سال گذشته بود ولی با همان نگاه شکایتی مطرح نکردم و منتظر دریافت ملک حتی با تأخیر ماندم.

این وکیل دادگستری درباره شایعه فرار این فرد از کشور، گفت: ظاهراً این شخص در تاریخ هشتم فروردین ۱۴۰۴،  با ادعای اینکه لخته خون در سرش مشاهده شده و نیاز به جراحی دارد؛ از کشور خارج می‌شود. او به مشتریان گفته بود که یک ماه دیگر به کشور باز می‌گردد.

وی افزود: حدود یک هفته بعد از این ماجرا، برخی مشتریان با مشاهده اینکه او شبکه‌های اجتماعی خود را از دسترس خارج کرده است؛ به عدم حضور او شک کرده و شائبه فرار او و یکی از همکارانش در کرج می‌پیچد. با مراجعه مشتریان به پروژه‌های خریداری شده، متوجه می‌شوند که برخی املاک به چند نفر فروخته شده است. برخی املاک فروخته شده هم متعلق به او نبوده است.

محمدی گفت: در این پرونده حدود ۸۰۰ تا هزار نفر مالباخته وجود دارد و احتمالاً رقم کلاهبرداری به حدود پنج تا ۱۰ هزار میلیارد تومان برسد.

این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: با شکایت مالباختگان، پرونده به عنوان پرونده کثیرالشاکی در دستگاه قضایی در حال پیگیری است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.