مدیر کل صدا و سیمای استان البرز :
نهادینه کردن گفتمان شهدا در جامعه خط قرمز صدا و سیما است
صدا و سیما در پوشش رسانه ای کنگره شهدای البرز نقش آفرینی حداکثری خواهد داشت.
کد خبر : 26243
تاریخ انتشار : شنبه 29 دی 1403 - 10:49
پایگاه خبری البرزما- مهدی کریمی زارچی در دیدار با دبیر اجرایی کنگره شهدا البرز با بیان اینکه نهادینه کردن گفتمان شهدا در جامعه خط قرمز صدا و سیما است،گفت:صدا و سیما در پوشش رسانه ای اخبار فعالیت های کنگره شهدای البرز نقش آفرینی حداکثری خواهد داشت.
مدیر کل صدا و سیمای استان البرز در دیدار با پاسدار داوود پاشایی دبیر اجرایی کنگره 5500 شهید استان البرز در جلسه شورای فرهنگی صدا و سیمای البرز که با حضور جمعی از مدیران دو مجموعه برگزار شد، اظهار داشت: صدا و سیمای استان البرز در جهت نهادینه کردن گفتمان شهدا در جامعه همکاری حداکثری با ستاد کنگره شهدای البرز خواهد داشت.
وی افزود:صدا و سیمای استان در بخش تولید از ظرفیت های خوبی جهت تولید فیلم،سریال،مستند، نماهنگ،برخوردار است که حاضر است این پتانسیل را جهت نهادینه کردن فرهنگ و معارف شهدا در خدمت کنگره شهدای البرز قرار دهد .
در ادامه این نشست همچنین پاشایی دبیر اجرایی کنگره شهدای البرز ضمن تقدیر از فعالیت های صدا و سیمای البرز با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری کنگرهای در شأن شهدا، خواستار مشارکت حداکثری صدا و سیمای مرکز البرز جهت پوشش خبری و تولیدات رسانهای با موضوع کنگره شهدای استان البرز شد.
وی عنوان کرد: برگزاری شایسته کنگره شهدای البرز نیازمند اهتمام جمعی مردم و مسئولان است و صدا و سیما در این زمینه میتواند نقش آفرینی ویژهای داشته باشد.
برچسب ها :البرز ما ، کنگره شهدا ، مهدی کریمی زارچی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0