نصب تجهیزات کاهنده مصرف آب در اماکن عمومی و آموزشی استان البرز اجرا شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از تدوین برنامه ی جامع در خصوص نصب تجهیزات کاهنده مصرف در سطح مراکز آموزشی، مدارس، مساجد بزرگ و مصلاهای سطح استان خبر داد.
کد خبر : 26156
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 دی 1403 - 10:36
نصب تجهیزات کاهنده مصرف آب در اماکن عمومی و آموزشی استان البرز اجرا شد

پایگاه خبری البرزما- وی در این خصوص گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی و ضرورت مقابله با چالش بحران آب، مدیریت مصرف و بکارگیری روش های نوین افزایش بهره وری و مصرف بهینه آب ، بیش از پیش مشهود است .

حمیدرضا نامداری در ادامه گفت‌: اجرای این مهم از سنوات گذشته در مراکز عمومی و سطح مدارس استان آغاز گردیده و مساجد بزرگ و مصلاهای سطح استان نیز به جامه‌ی هدف مدیریت مصرف آب افزوده شده است .

وی بیان کرد: طی مدت زمان اخیر نصب بیش از ۴۷۰ شیر کاهنده مصرف آب در مدارس واقع در شهر های دارای تنش آبی محقق گردیده و در آینده ای نزدیک نصب تعداد ۱۵۰ دستگاه شیر پدالی در مساجد بزرگ و مصلاها اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل آبفا البرز ابراز داشت: طی بررسی به عمل آماده و مقایسه میزان مصرف آب با مدت زمان مشابه پیش از نصب شیرهای کاهنده ، شاهد صرفه جویی ۳۰ درصدی آب شرب در سطح مدارس می باشیم .

نامداری تصریح کرد نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان پر مصرف و انشعابات با قطر بالا ،ترویج فرهنگ بکارگیری و نصب شیر آلات  کاهنده و الکترونیکی (با کاهش ۲۰تا ۴۷ درصدی مصرف) و همچنین استفاده از سایبان کولرهای آبی (با کاهش ۱۵ تا ۳۷ درصدی مصرف) از دیگر مواردی است که طی برنامه ریزی به عمل آمده در سطح استان اجرا خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.