عاملان سقط غیر قانونی جنین در کرج بازداشت شدند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از شناسایی و دستگیری عاملان و کاسبان سقط غیرقانونی جنین با دستور قضایی در کرج خبر داد.
کد خبر : 26140
تاریخ انتشار : شنبه 15 دی 1403 - 11:17
عاملان سقط غیر قانونی جنین در کرج بازداشت شدند

پایگاه خبری البرزما- دکتر امیرعباس واعظی افزود: در راستای اجرای قوانین جوانی جمعیت و پیرو دستور قضایی و هماهنگی پلیس فتا استان البرز در هفته جاری توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی از چند واحد صنفی فروش دارو تجهیزات پزشکی و دفاتر مامایی سطح شهر کرج بازدید شد که بررسی ها نشان داد فعالیت یک دفتر کار مامایی در حیطه سقط غیرقانونی جنین است.

وی ادامه داد: طی بازدید صورت گرفته از این دفتر کارمامایی و چند واحد صنفی فروش دارو وتجهیزات پزشکی مشخص شد یک کارشناس مامایی با همدستی فروشنده کالای پزشکی اقدام به فروش گسترده ی داروهای موجد سقط جنین و مشاوره در این زمینه نموده است که با هماهنگی مقام قضایی در شهر کرج دستگیر شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.