کاریابی غیر مجاز در گلشهر کرج با دستور مقام قضایی پلمپ شد

 یک کاریابی غیر مجاز با برپایی فعالیت‌های غیرقانونی در قالب معرفی نیروهای کار و اشتغال به شرکت‌ها و دریافت مبالغی از کارجویان و عدم ارائه خدمات با دستور دادستانی استان پلمپ شد.
کد خبر : 24372
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1402 - 14:21
کاریابی غیر مجاز در گلشهر کرج با دستور مقام قضایی پلمپ شد

پایگاه خبری البرزما- در پی وصول برخی شکایات مردمی در خصوص فعالیت غیر مجاز یک واحد کاریابی در گلشهر محدوده خیابان کوکب شرقی، پس از اعزام کارشناسان معاونت اشتغال و کارآفرینی این اداره کل به محل و بررسی گزارش‌های رسیده، مراتب پس از کسب تکلیف از مقام محترم قضایی استان، پس از صدور دستور به اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان البرز، این کاریابی غیر مجاز پلمپ و مراتب جهت طی سایر مراحل قانونی به دستگاه اجرایی مربوطه معاضدت داده شد.
گفتنی است صدور مجوز کاریابی با سهولت فراوان و از طریق درگاه ملی مجوزها و ظرف چند روز کاری با داشتن شرایط مندرج در قانون برای افراد حقیقی و حقوقی امکان‌پذیر است، داوطلبان تاسیس دفاتر کاریابی می‌توانند جهت دریافت مجوز کاریابی به درگاه ملی مجوزها مراجعه و ادامه مراحل را از طریق اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز جویا شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.