شهردار فردیس:
تملک املاک واقع در کانال فردیس در دستور کار است

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه کانال فردیس یکی از مهمترین معابر شهر به شمار می رود، شهرداری امکان تملک اراضی حاشیه آن را به یکباره ندارد.
شهردار فردیس با اشاره به ایجاد گره ترافیکی توسط چند پلاک در کانال فردیس، گفت: تملک این پلاک ها و روان سازی ترافیک معبر در اولویت قرار دارد. ملک واقع در تقاطع خیابان قریشی و کانال از جمله این پلاک ها بود که در گذشته با تملیک آن محدوده قابل توجهی از معبر آزادسازی شد.
به گفته وی، نقش آزادسازی معبر کانال فردیس در روانسازی ترافیک برای شهروندان قابل لمس بوده و رضایتمندی آنها را به همراه دارد.
احمدی نژاد با بیان اینکه بیش از ۶۰ ملک در لاین شمالی و جنوبی کانال واقع است که در طرح تعریض قرار دارد، تصریح کرد: اکنون اقدامات کارشناسی برای تملیک ۱۰ پلاک واقع در حد فاصل بلوار شهدا تا تقاطع قریشی در لاین شمال و جنوب کانال در حال انجام است و در مرحله دوم، حدفاصل تقاطع قریشی تا بلوار امام خمینی و پس از آن تا خیابان مسلم بن عقیل، املاک واقع در طرح به تملک شهرداری در خواهد آمد و معبر به طور کامل بازگشایی می شود.
وی خاطرنشان کرد: امید است با توجه به برنامه ریزی سه ساله و به شرط تامین منابع مالی بازگشایی معبر غربی بلوار شهید اسمی به بهره برداری برسد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0