نمایندگان مجلس در انتصابات دخالت نکنند/بگذارید مسؤولان امر بر اساس شایسته سالاری انتخاب شوند

امام جمعه فردیس از استاندار البرز خواست تا برای انتصاب فرمانداران و مسؤولان گزینه بومی بودن را مد نظر قرار دهد و از نمایندگان مجلس که نام انقلابی را یدک می کشند خواست در عزل و نصب‌ها دخالت نکنند.
کد خبر : 21569
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 آذر 1400 - 13:57
نمایندگان مجلس در انتصابات دخالت نکنند/بگذارید مسؤولان امر بر اساس شایسته سالاری انتخاب شوند

پایگاه خبری البرزما- حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی، امام جمعه شهرستان فردیس با بیان اینکه عدالت باید فهرست همه برنامه‌های کارگزاران نظام در سه قوه باشد، گفت: به فرمایش رهبری(مد) و براساس بیانیه گام دوم انقلاب،  عدالت ملاک مشروعیت نظام است. عدالت؛ چپ و راست، اصلاح طلب و اصول گرا نمی‌شناسد. در برابر عدالت همگان باید تسلیم باشند و فرقی ببین اعیان و اشراف و سایر اقشار جامعه نباشد. هر فردی و در هر جایگاهی به مردم خیانت کند، باید محاکمه عادلانه و مجازات قاطعانه شود.

وی با تاکید بر لزوم اجرای عدالت در جامعه، بیان کرد: مردم از نظام اسلامی ناراحت نیستند؛ بلکه از تبعیض و بی عدالتی ناراحتند. برای مردم چه چیزی بهتر از اسلام است؟! اسلام یعنی عدالت علوی و همه باید به جای حزب و گروه، بگوییم عدالت علوی. عدالت فقط در توزیع  اموال و امکانات و مجازات مجرمین  نیست؛ بلکه در واسپاری مسؤولیت‌ها و انتصاب مسؤولین است.

حجت الاسلام حسینی اضافه کرد: عدالت یعنی مسؤولیت‌ها و منصب‌ها را به انسان‌های متخصصِ متعهد واگذار کنید. قراردادن کسی در جایگاهی که تعهد و تخصص در آن حوزه کاری ندارد، خیانت به کشور است. منصب‌ها و مدیریت‌ها باید بر اساس شایسته سالاری باشد و به مدیرانی واگذار شود که لیاقت آن را داشته باشند. به توصیه مقام معظم رهبری(مد)،  مسوولیت ها به جوانان حزب اللهی که دارای  تخصص و تعهد هستند، واگذار شود.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های فردیس در وجود افراد نخبه و شایسته؛ از استاندار البرز درخواست کرد؛ در نصب فرماندار و مسؤولان ادارات، گزینه بومی بودن و سکونت در شهرستان را مد نظر قرار دهند چرا که مسوولان غیربومی از مشکلاتی که مردم فردیس با آن دست و پنجه ترم می‌کنند،  بی‌خبر هستند.

امام جمعه فردیس در توصیه ای خطاب به نمایندگان شورای اسلامی استان البرز که برچسب نمایندگان انقلابی را یک می‌کشند، گفت: طبق فرمایش رهبری(مدظله) برای مردم کار کنید، از جوزدگی بپرهیزید  و از دستاوردهای انقلاب اسلامی دفاع کنید.

وی افزود: برخی نمایندگان آشکار و غیر آشکار در انتصابات فرمانداران و مسوولان دخالت می‌کنند،  گویا می خواهند در دستگاه ها کسی را  داشته باشندو سهم خواهی کنند. سهم خواهی منطقی غلط و مخالف فرمایش رهبری است که توسط ایشان نهی شده و موجب دلخوری مردم است.

حجت الاسلام حسینی بر لزوم توجه نمایندگان به حوزه اقتصادی، تولید، اشتغال و مهار تورم تاکید کرد و گفت: علیرغم تلاش دولت برای مهار تورم، گرانی های سرسام آور مردم را اذیت می‌کند. در حوزه اجتماعی، مسکن و ازدواج جوانان باید مورد توجه قرارگیرد. چرا ساماندهی فضای مجازی رها شده است؟! کسی با آزادی رسانه‌ها مشکلی ندارد، اما مدیریت لازم است و برای ساماندهی فضای مجازی ضوابطی باید حاکم باشدوگرنه خطر بزرگی برای جامعه خواهد داشت.

امام جمعه فردیس با اشاره به برگزاری مذاکرات هسته ای، اضافه کرد: وقتی اروپا و آمریکا در برابر منطق قوی جمهوری اسلامی شکست خوردند و برعکس دوره قبل که مبنای گفت و گو را آن ها مشخص می کردند و تیم ایرانی در مورد پیش نویسی که آنها می نوشتند فقط چانه زنی می کردند، تحریف و تهدید شروع شد، رژیم صهیونیستی شروع به تهدید کرد، اندیشکده آمریکایی می گوید باید کاری کنیم که ایران بترسد و اگر چنین نشود ایران سر میز مذاکره بر نخواهد گشت و تسلیم نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.