فوت ۱۴ کرونایی دیگر در البرز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۱۴ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در این استان جان خود را از دست دادند.
کد خبر : 20859
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مرداد 1400 - 13:15
پایگاه خبری البرزما- محمد فتحی با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در البرز اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعدادی با علائم مشکوک به بیمارستانهای استان مراجعه کردند که از این تعداد ۱۷۴ نفر بستری شدند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و ۳۱۷ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در بیمارستانهای البرز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۶۸۹ نفر بیمار قطعی کووید – ۱۹ هستند، همچنین طی این مدت ۱۴ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادهاند و مجموع جانباختگان به ۵ هزار و ۸۲ نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز مجموع موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک در البرز از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز را ۵۸ هزار و ۸۹۴ نفر اعلام کرد و متذکر شد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵۲ هزار و ۱۵۰ نفر از مراکز درمانی ترخیص شدهاند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0