کرونا جان ۹ البرزی دیگر را گرفت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۴۰۲۶ نفر رسیده است.
کد خبر : 20387
تاریخ انتشار : یکشنبه 9 خرداد 1400 - 14:06
پایگاه خبری البرزما- فتحی بابیان این که ۷۶ بیمار با علائم كووید ۱۹ در مراكز درمانی استان بستری شده اند، گفت: مجموع کل موارد بستری شامل ( قطعی ، محتمل و مشکوک ) ، از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز به ۴۴ هزار و ۲۳۹ نفر رسیده است.
فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۷۲۸ نفر شامل موارد ( قطعی ، محتمل و مشکوک )، در مراکز درمانی بستری هستند، افزود: از این تعداد، ابتلای ۳۵۸ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
او افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۴۰۲۶ نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۳۹ هزار و ۴۷۴ نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده اند.
برچسب ها :البرز ما ، جانباختگان کرونا ، محمد فتحی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0