البرز یک روز بدون فوتی کووید ۱۹ را سپری کرد

پایگاه خبری البرزما- از ابتدای شیوع کرونا تاکنون هفت روز بدون مرگ ناشی از کووید ۱۹ در البرز ثبت شده که ۶ روز آن در دی ماه امسال بود.
دکتر محمد فتحی به خبرنگاران گفت : ۴۲ بیمار بدحال کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته به تخت های بستری استان انتقال یافتند و اکنون در مجموع ۲۹۹ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های البرز تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.
وی اظهار داشت: مجموع کل موارد بستری از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون در استان البرز به ۳۱ هزارو ۵۵۲ نفر رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز یادآورشد: ۲۸ هزارو ۵۲۰ نفر از ابتدای شیوع کرونا تا کنون بهبود یافته و از مراکز درمانی استان البرز ترخیص شده اند.
توصیه کارشناسان بهداشتی استان البرز به مردم همچنان استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستن دست ها برای پیشگیری از ابتلا به کرونا است.
از مجموع هفت شهرستان استان البرز ۲ شهرستان در وضعیت زرد و پنج شهرستان در وضعیت آبی شیوع کرونا قرار دارند.
برچسب ها :علوم پزشکی البرز ، محمد فتحی ، وضعیت کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0