تعداد جانباختگان کرونا در البرز به ۲۳۰۸ نفر رسید

محمد فتحی با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در البرز اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد زیادی با علائم مشکوک به بیمارستان‌های استان مراجعه کردند که از این تعداد ۸۳ نفر بستری شدند.
کد خبر : 19381
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آذر 1399 - 13:30
تعداد جانباختگان کرونا در البرز به ۲۳۰۸ نفر رسید
پایگاه خبری البرزما- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جانباختگان به ۲ هزار و ۳۰۸ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۷ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در بیمارستان‌های البرز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۴۱۷ نفر بیمار قطعی کووید – ۱۹ هستند، همچنین طی این مدت ۱۱ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جانباختگان به ۲ هزار و ۳۰۸ نفر رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز مجموع موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک در البرز از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز را ۲۶ هزار و ۳۶۷ نفر اعلام کرد و گفت: همچنین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۳ هزار و ۲۴۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.