توقیف 200 کیلو تریاک در پوشش مسافرت خانوادگی

وی گفت: بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت و در تحقیقات تکمیلی صورت گرفته محرز شد مواد مخدر مورد نظر با استفاده از یک دستگاه خودرو پژو 405 که به وسیله خودرو پژو 405 دیگری اسکورت می شود در پوشش مسافرت خانوادگی از استان های غربی کشور و در محدوده استان همدان به سمت استان البرز در حال حرکت است .
این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: بلافاصله موضوع به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان اعلام شد و اکیپی از ماموران آن پليس با پشتيباني و هدايت اطلاعاتي پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز به محورهای اصلی این استان اعزام و اقدام به رصد و کنترل خودروهای عبوری کرده که در نهایت هر دو خودرو را مشاهده و در یک فرصت مناسب آن ها را متوقف و هر 6 سرنشین خودروها را دستگیر کردند .
سردار محمدیان اظهار داشت: در بازرسی از خودروها، 200 کیلو موادمخدر از نوع تریاک که در خودرو پژو 405 جاساز شده بود کشف و متهمان به همراه موادمخدر مکشوفه و خودروهای توقیفی به پلیس مبارزه با موادمخدر استان همدان منتقل شدند.
برچسب ها :عباسعلی محمدیان ، فرمانده انتظامی ، کشف تریاک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0