معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

شیوع کرونا در فصل پاییز هم پیش‌بینی شده است

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: شرکت‌های دانش بنیان از آمادگی لازم برای مقابله با بیماری ویروسی کرونا برخوردار هستند.
کد خبر : 17764
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اردیبهشت 1399 - 13:34
شیوع کرونا در فصل پاییز هم پیش‌بینی شده است

پایگاه خبری البرزما- سورنا ستاری در بازدید از یک شرکت دانش بنیان استان البرز در شهرک صنعتی بهارستان گفت: اکنون پیش‌بینی‌ها برای پیک بعدی شیوع بیماری ویروسی کرونا که در فصل پاییز است صورت گرفته و به شرکت‌های دانش بنیان فعال در این زمینه کمک می‌کنیم که  به اندازه کافی مجهز باشند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های دانش بنیان استان البرز ادامه داد: اکنون هر دو هفته یکبار به این استان سفر داریم و به دلیل حجم شرکت‌های دانش بنیانی که درآن شاهدیم این استان فعالیت‌های خوبی در حوزه بیوتکنولوژی دارد.

ستاری گفت: شرکت‌های دانش بنیانی که در زمینه بیماری کرونا فعالیت دارند طرح‌های بزرگی در استان البرز دارند که تا یک الی دو ماه آینده اتفاقات خوبی را در این زمینه شاهد خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: اکنون در همین شرکتی که امروز مورد بازدید قرار گرفته فعالیت‌های خوبی در حوزه تجهیزات بیمارستانی و تامین نیازهای خانگی انجام شده به طوری که که تولیدات این شرکت چندین برابر شده است.

ستاری گفت: استاندار البرز عنایت ویژه‌ای به توسعه شرکت‌های دانش بنیان در استان دارد و امید است با تداوم و استمرار این حمایت شاهد باشیم که محور توسعه استان بر همین اساس باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.