استقرار تیم های غربالگری کرونا در ورودی استان البرز
پایگاه خبری البرزما- سید فتح الله هاشمی نژاد اظهار داشت: در اجرای این طرح که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و سلامت جامعه انجام می شود با مشارکت پلیس راه، نیروی انتظامی، مرکز بهداشت در سه ورودی شهر کرج مستقر شدند .
تیم های مشترک غربالگری در میدان امیر کبیر جاده کرج – چالوس ،پلیس راه اتوبان قزوین – کرج و پلیس راه ماهدشت با تاکید دادستان و با دستور فرماندار در پست های ۱۲ ساعته تا زمان تعیین شده استقرار یافتند .
وی ادامه داد: هدف از این کار جلوگیری از ورود افراد مبتلا به ویروس کرونا به شهر کرج بود و سرنشینان خودرو هایی با پلاکی غیر از پلاک استان البرز با تب سنج غربالگری می شوند و افرادی که تب داشته باشند و یا مشکوک به بیماری کرونا باشند در چادر هلال احمر تا رسیدن نیرو های اورژانس قرنطینه می شوند و بلافاصله پس از رسیدن اورژانس به مراکز درمانی انتقال می یابند .
هاشمی نژاد افزود: همچنین به منظور پیشگیری ازگسترش شیوع ویروس کرونا 13 نقطه شهر کرج با ایجاد ایستگاه های سیار اقدام به توزیع بروشورهای آموزشی شده است.
طبق آخرین آمار اکنون ۴۵۰ بیمار با تشخیص اولیه و قطعی کرونا در بیمارستان های البرز بستری هستند.
همچنین تاکنون ۹۳۹ بیمار مشکوک و کرونایی در استان البرز بهبود یافته اند و ۱۹ نفر جان خود را از دست دادند.
ویروس کرونا که به طور رسمی کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از ۸۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
برچسب ها :غربالگری کرونا ، هلال احمر ، ورودی کرج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0