رانش زمین گاز سه هزار و 700 مشترک را در طالقان قطع کرد
پایگاه خبری البرزما- مسئول روابط عمومی شرکت گاز استان البرز اعلام کرد که براثر رانش زمین در شهرستان طالقان گاز سه هزار و 700 مشترک در مناطق شهری و روستایی این شهرستان قطع شده است.علی اصغر محسنی اظهار داشت: این حادثه که شب گذشته رخ داد با انفجاز شبکه گاز در ورودی شهر طالقان همراه

پایگاه خبری البرزما- مسئول روابط عمومی شرکت گاز استان البرز اعلام کرد که براثر رانش زمین در شهرستان طالقان گاز سه هزار و 700 مشترک در مناطق شهری و روستایی این شهرستان قطع شده است.علی اصغر محسنی اظهار داشت: این حادثه که شب گذشته رخ داد با انفجاز شبکه گاز در ورودی شهر طالقان همراه شد.
وی افزود: حدود 200 متر شبکه اصلی گاز شهرستان طالقان در این حادثه آسیب دیده که منجر به قطع گاز بخشی از شهر طالقان و روستاهای جزینان، جوزان، حسنجو ، سیل آباد و هرنج شهرستان طالقان شده است.
محسنی گفت: به علت ریزش کوه ، کار بازسازی شبکه های آسیب دیده گاز با مشکل مواجه شده که با توجه به شرایط کوهستانی و سرد منطقه از شبکه های سیار برای رفع مشکل در کوتاه مدت استفاده می شود.
مسئول روابط عمومی شرکت گاز البرز بیان داشت: به دنبال وقوع این حادثه امروز محمدرضا یوسفی پور رئیس بهداشت ایمنی و محیط زیست و سعید مومنی مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در محل حادثه حضور یافته اند.
وی افزود: تلاش ها بر این است تا مشکل گازرسانی به مشترکان محدوده های یاد شده در کمترین زمان ممکن برطرف شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0