651 هزار خیر در امر مدرسه سازی کشور مشارکت دارند

پایگاه خبری البرزما- رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ سازکشور اعلام کرد که اکنون 651 هزار خیر در امر مدرسه سازی فعالیت دارند که کارنامه درخشانی ارائه کرده اند. محمد رضا حافظی در مراسم یادبود خیر نیک اندیش مهندس حیدر اسپرورین در مسجد جامع رجایی شهر کرج اظهارداشت: با همت این افراد تاکنون 55 هزار مدرسه در کشور

کد خبر : 15488
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 آذر 1397 - 12:14
651 هزار خیر در امر مدرسه سازی کشور مشارکت دارند

پایگاه خبری البرزما- رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ سازکشور اعلام کرد که اکنون 651 هزار خیر در امر مدرسه سازی فعالیت دارند که کارنامه درخشانی ارائه کرده اند. محمد رضا حافظی در مراسم یادبود خیر نیک اندیش مهندس حیدر اسپرورین در مسجد جامع رجایی شهر کرج اظهارداشت: با همت این افراد تاکنون 55 هزار مدرسه در کشور ساخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع 651 هزار خیر مدرسه ساز، 650 هزار نفر در داخل کشور و یک هزار نیز در خارج از ایران اسلامی با مجمع خیرین مدرسه ساز همکاری می کنند.
وی بیان داشت: خیران باوردارند ، هر کشوری که آموزش و پرورش موفقی داشته باشد در همه زمینه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به موفقیت دست پیدا می کند.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: خیران مدرسه ساز با دیدن دانش آموزان در مدارس روحیه امید و همدلی پیدا می کنند و به همین خاطر است که در این مجمع گردهم آمده اند تا فرزندان آینده ساز ایران در شرایط مناسب تحصیل کنند.
حافظی تصریح کرد: امسال با شروع سال تحصیلی جدید هشت هزار کلاس درس در کشور گشایش یافت که چهارهزار کلاس با حمایت خیرین و مابقی توسط دولت ساخته شدو مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه مدرسه‌ سازی در ایران نشان از فرهنگ دیرینه و والای این مردم دارد، اضافه کرد: فضیلت علم و دانش بالاتر از زیارت خانه خداست و امروز مفتخریم که این حرکت در سراسر جهان ریشه دوانده است.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.