خسارت نوسان و قطع برق به وسایل برقی پرداخت میشود
پایگاه خبری البرزما- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق البرز گفت: با کاهش دما در روزهای پایانی هفته امیدواریم خاموشیها به حداقل برسد. ناصر اسکندری اظهار کرد: از پنجم تیر شاهد اعمال خاموشی نوبتی در مناطق مختلف استان هستیم. وی ادامه داد: در ابتدای اجرای این طرح شاهد وقوع خاموشی نامنظم در برخی مناطق کرج بودیم
پایگاه خبری البرزما- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق البرز گفت: با کاهش دما در روزهای پایانی هفته امیدواریم خاموشیها به حداقل برسد.
ناصر اسکندری اظهار کرد: از پنجم تیر شاهد اعمال خاموشی نوبتی در مناطق مختلف استان هستیم.
وی ادامه داد: در ابتدای اجرای این طرح شاهد وقوع خاموشی نامنظم در برخی مناطق کرج بودیم که همین امر نارضایتی مشترکان را به همراه داشت.
وی افزود: با بلوکبندی خاموشیهای شبکه و اعلام زمان آن در سایت شرکت توزیع نیروی برق استان سعی شده بینظمیها در ساعات خاموشی به حداقل برسد و باید گفت این بلوکبندیها صد درصدی نیست و گاه ممکن است تغییراتی در آن رخ بدهد.
این مسئول با اشاره به گزارش هواشناسی مبنی بر کاهش دما در روزهای آینده توضیح داد: امید است با کاهش دما در روزهای پایانی هفته خاموشیهای استان به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
ناصری در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه احتمال وارد شدن خسارت ناشی از قطع و نوسان برق به وسایل برقی مشترکان وجود دارد؛ اظهار کرد: بر همین اساس با هماهنگی صورت گرفته مقرر شده بخشی از این خسارتها را یک شرکت بیمه پرداخت کند تا مردم کمتر متضرر شوند.
برچسب ها :البرز ما ، جنایات آمریکا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0