البرز در حوزه زندان ها باید در طرح های ملی دیده شود
پایگاه خبری البرزما – مدیرکل اموراجتماعی استانداری البرز با اشاره به استقرار4زندان دراین استان گفت: البرز را در حوزه زندان ها باید درطرح های ملی دید و نیازهای آن را دراین بخش مورد بررسی قرارداد . عیسی قبادی در نشست مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با سازمان ها ، تشکل ها و خانواده
پایگاه خبری البرزما – مدیرکل اموراجتماعی استانداری البرز با اشاره به استقرار4زندان دراین استان گفت: البرز را در حوزه زندان ها باید درطرح های ملی دید و نیازهای آن را دراین بخش مورد بررسی قرارداد . عیسی قبادی در نشست مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با سازمان ها ، تشکل ها و خانواده های زندانیان البرز افزود: اکنون 25 هزار زندانی از سراسر کشور در زندان های البرز نگهداری می شوند.
وی ادامه داد: اطراف زندان ها نقاط آسیب زای حاشیه ای ایجاد کرده که خود این محله ها باعث تولید جرم در استان شده اند.
قبادی گفت:نگرانی هایی دراین زمینه داریم و اکنون با همراهی هرچه بیشتر دولت درصدد کاهش مشکلات دراین زمینه هستیم.
وی افزود: خانواده زندانی که از حداقل معیشت برخوردار هستند نیز از دیگر نگرانی ها به شمارمی رود که باید تلاش هاو اقدامات موثرتری را دراین زمینه داشت.
مدیرکل اموراجتماعی استانداری البرز اضافه کرد: باید البرز را دراین زمینه ویژه دید اگرچه اختصاص 140 میلیارد تومان در سازمان زندان ها را داشته ایم ولی باید اقدامات موثرتری را داشت.
وی یادآورشد: توجه ملی به استان البرز در حوزه زندانها امری اجتناب ناپذیر است سالها کار کردیم زندانها انتقال یابد ولی انجام نشده چراکه این طرح ملی بوده و نیاز به بحث های امنیتی و ملی دارد.
قبادی گفت: بنابراین باید در بحث خانواده زندانی کمک شود و امروز شاهد آن هستیم که در طرح تسهیل گری دفترتسهیل گری در منطقه مهدی اباد ایجاد شده است.
برچسب ها :اتحادیه نمایشگاه داران ، البرز ما
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0