بیش از 14 هزار ترازو در البرز کنترل شدند

پایگاه خبری البرزما – مدیرکل استاندارد البرز گفت: در اجرای طرح نوروزی 14 هزار و 500 ترازو در اصناف این استان مورد بررسی و آزمون قرار گرفت.فتانه شکرالهی افزود: بررسی و کنترل این ترازوها توسط بازرسان و کارشناسان این اداره کل انجام شده است. وی اظهار داشت: ترازو مشمول استاندارد اجباری بوده و تولید و

کد خبر : 10198
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردین 1397 - 12:55
بیش از 14 هزار ترازو در البرز کنترل شدند

پایگاه خبری البرزما – مدیرکل استاندارد البرز گفت: در اجرای طرح نوروزی 14 هزار و 500 ترازو در اصناف این استان مورد بررسی و آزمون قرار گرفت.فتانه شکرالهی افزود: بررسی و کنترل این ترازوها توسط بازرسان و کارشناسان این اداره کل انجام شده است.
وی اظهار داشت: ترازو مشمول استاندارد اجباری بوده و تولید و عرضه آن بدون داشتن علامت استاندارد ممنوع است.
وی خاطرنشان کرد: ترازوها باید دارای علامت مخصوص اوزان و مقیاس ها بوده و همچنین توسط آزمایشگاه های تحت پوشش این اداره کل مورد آزمون قرار گیرند.
شکرالهی با اشاره به اینکه ترازوها ارتباط مستقیم با حقوق شهروندان دارند، تاکید کرد: این اداره کل در تلاش است با بررسی دقیق این وسایل از هرگونه تضییع حقوق مردم جلوگیری کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.