البرز، الگوساز منویات مقام معظم رهبری و امید آفرین در کشور باشد

پایگاه خبری البرزما- استاندار البرز گفت: باید روحیه امیدی که مورد نظر رهبر معظم انقلاب است را در جامعه تزریق کنیم و استان در این زمینه الگو‌ساز باشد. دکترمحمدعلی نجفی در نخستین جلسه «شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی»در استان در سال جدید که در اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: جلسات شورای گفتگوی دولت و

کد خبر : 10110
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 فروردین 1397 - 12:11
البرز، الگوساز منویات مقام معظم رهبری و امید آفرین در کشور باشد

پایگاه خبری البرزما- استاندار البرز گفت: باید روحیه امیدی که مورد نظر رهبر معظم انقلاب است را در جامعه تزریق کنیم و استان در این زمینه الگو‌ساز باشد.

دکترمحمدعلی نجفی در نخستین جلسه «شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی»در استان در سال جدید که در اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید متفاوت از دیگر جلسات باشد و همان امیدی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند به جامعه تزریق شود.
وی همچنین افزود: طرح هر مشکلی که فرا روی اقتصاد قرار دارد باید با ارائه راه حل باشد.
استاندار در ادامه گفت: اجازه نمی دهم یک ریال از اعتبارات مصوب سفر تخصیص پیدا نکند.
***آب، عمده دغدغه کشور و استان است
دکتر نجفی ادامه داد: یکی از مشکلات کشور و استان در آینده بحث آب است و باید در این زمینه مدیریت هدفمندی صورت گیرد.
وی بیان کرد: در خصوص پروژه های آب نیز از ظرفیت اعضای اتاق بازرگانی و بخش خصوصی باید استفاده شود و در این زمینه با ایجاد سمپوزیوم ها و سمینارهای مشترک راهکارهای تقویت بخش خصوصی فراهم شود.
***اولین سفر استان در سال جدید به طالقان حامل پیام بود
وی افزود: اگر اولین سفر خود را به شهرستان طالقان اختصاص دادم پیام ام اولویت مسئله آب و برنامه ها و پروژه های این بخش بوده است و انتظار دارم مدیران مربوطه نیز در این خصوص عملکرد شان را گزارش دهند.
استاندار همچنین گفت: از اولین روزهای سال جدید جلسات کاری ما شروع شد خوشحالم که در خدمت مردم استان هستم.
***لزوم تسری روح همراهی در بخش خصوصی
وی همچنین با اشاره به جلسات پُر بار امروز و دیدارهای متعدد با دستگاه های امنیتی بیان کرد: وجه مشترک بین تمامی این جلسات، وجود شرایط همراهی،همیاری، بین دستگاه های نظامی و انتظامی و.. در استان است و این روح همیاری و همراهی در بخش خصوصی نیز باید فراهم شود.
***اجازه نمی دهم حسادت ها موجب کُند شدن امور شود
استاندار گفت: اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان باید شرایط همدلی را بیشتر فراهم کنند،هر چند رقابت وجود دارد و این امری طبیعی است، اما اجازه نمی دهم رقابت ها باعث حسادت و کُند کردن کارها باشد.
دکتر نجفی گفت: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به طور واقع باید در استان شکل بگیرد و باید بیشتر در این بخش حرکت کنیم.
وی ادامه داد: اگر مردم و فرصت های اجتماعی را بکار نگیریم موفق نخواهیم بود.
استاندار همچنین تصریح کرد: فروش تولیدات کارخانجات کار ما نیست کار بخش خصوصی است،خطاب مقام معظم رهبری هم فقط به مسئولان نبود و به همه مردم است،البته باید
شرایطی فراهم کنید که تولید کننده در یک نظام رقابتی تولید کُند و میدان فروش را باز کنیم.
وی بیان کرد: شما بخش خصوصی بعنوان یک بخش از بازوی کار،ناظر بر حمایت از تولیدات داخل هستید.
***شهرداری ها حق خرید از سایر استانها را ندارند
استاندار در راستای حمایت از کالای داخلی ادامه داد: به شهرداران هم توصیه کردم، سنگفرش تولیدی از استان دیگر، وارد استان نشود،شهرداری ها تا زمانی که محصول در استان تولید می شود، حق ندارند خریدی از استان دیگر داشته باشند.
وی ادامه داد: پایانه صادراتی استان امتیاز و پشتوانه ما است و بحث نمایشگاه و پایانه صادراتی باید تا آخر اسفند نهایی می شد که این موضوع نیز از دستور کار خارج شد،اخیرا نیز هواپیمای غول پیکری در منطقه ویژه اقتصادی فرود آمد که نوید بخش توسعه حمل و نقل باری خواهد بود.
***چراغ صنایع روشن شود چراغ استان روشن می شود
استاندار با بیان اینکه نوروز امسال همه در استان بودند گفت: ایام نوروز ۳۱ میلیون تردد از محورهای مواصلاتی این استان داشتیم و اگر برای یکی از این خودرو ها مشکلی ایجاد می شد ما باید پاسخگو می بودیم، این نشان می دهد استان روی پا است.
دکتر نجفی در خصوص وضعیت اشتغالزایی نیز گفت: ایجاد بیش از ۵۳ هزار شغل در سامانه رصد دولت ثبت شد و این روند حاصل مساعی جمعی بوده است.
استاندار گفت: من خرده به مدیریت سابق استان نمی گیرم،ولی در بدو ورود به استان خجالت کشیدم که رتبه فضای کسب و کار استان بیست و نهم بود،اما مرکز پژوهش‌های مجلس در ۶ ماه دوم سال اعلام کرد که البرز در این شاخص ارتقا پیدا کرده است.
وی بیان کرد: در حوزه فناوری اطلاعات، چهار سفر رسمی دکتر ستاری، معاون محترم ریاست جمهوری را شاهد بودیم و دکتر ستاری استان را امیدوار می بینند.
وی ادامه داد: برای توسعه استان هیچ مانعی وجود ندارد،دولت تلاش کرد با کمک همه بخش های نظام و نهادها و به خصوص بخش خصوصی برای مبارزه با قاچاق تلاش کند.
وی بیان کرد: در برهه ای که مدیریت سازمان چای کشور را عهده دار بودم با یک برند بزرگ رقابت کردم و موفق پیش رفتیم.
استاندار گفت:‌بخش خصوصی و‌همه کسانی که به تولید و تجارت می اندیشند باید کمک کنند تا جلوی ورود تریلی ها را بگیرند.
وی درخصوص ثبات ارز نیز گفت: ارز موضوعی است که باید مدیریت شود و البته برای صادرکنندگان نیز به صرفه باشد.
***باید علم را به ثروت تبدیل کنیم
دکتر نجفی همچنین با تاکید بر لزوم بهره مندی بیشتر از علم و فناوری بیان داشت: اعتقادم است که ما می توانیم و راهی نداریم جز اینکه علم را به ثروت تبدیل کنیم، دیگر زمان پرسش علم بهتر است یا ثروت گذشته است.
***نگاه شخص رئیس جمهور و دولت نسبت به البرز مثبت است
وی بیان کرد: با شرایط امروز ، وجود شهرک های صنعتی و فرصت مجاورت پایتخت و همین طور حمایت مثبت دولت و شخص رئیس جمهور یک فرصت برای استان است.
***تلاش برای حفظ جایگاه استان در کشور
استاندار گفت: برای اشتغال امسال باید تلاش را بیشتر کنیم، اکنون که رتبه بالا یی هستیم نگهداری این رتبه ها کار سختی است و باید کمک کنیم این جایگاه حفظ شود.
وی افزود: همه شرایط را برای ارتقا استان باید بکار بگیریم.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.