عرضه شفاف‌تر کالا با درج قیمت تولید

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: باید نرخ گذاری بر روی کالاها به شکل منطقی صورت بگیرد و مردم این تغییرات را حس کنند.
کد خبر : 21866
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 بهمن 1400 - 14:26
عرضه شفاف‌تر کالا با درج قیمت تولید

پایگاه خبری البرزما- مجتبی عبداللهی در تنظیم بازار و بحث و تبادل نظر با فعالان اقتصادی استان در خصوص درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاها که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تبریک دهه مبارک فجر،گفت: درصدد هستیم با بهترین تدبیر و خرد جمعی تصمیم گیری و اقدام کنیم.

وی ادامه داد: دولت محترم سیزدهم به جد به دنبال حمایت از مصرف کننده و کنترل بازار است که یکی از اقدامات مهم در این راستا درج قیمت تولید کننده به جای مصرف کننده بر روی کالاها است چرا که از این طریق روند تولید و عرضه شفاف تر خواهد بود.

عبداللهی گفت: چگونگی این امر با حضور فعالان بخش خصوصی در بخش های  مختلف مورد بحث  و بررسی است که با این اقدام منافع عمومی اعم از تولیدکننده و مصرف کننده حفظ خواهد شد.

وی افزود: البرز قطب تولید مواد غذایی، قطعات خودرو و دارو و لوازم آرایشی بهداشتی است بنابراین اگر اقناع سازی تولیدکنندگان از این استان آغاز شود، تبعات مثبتی در سطح کشور خواهد داشت.

استاندار البرز گفت: بی شک تولیدکنندگان همیشه تاریخ به خصوص از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در مقاطع مختلف، یار و یاور مردم و نظام بوده اند که این امر مهم قابل ستایش و قدردانی است.

وی افزود: باید نرخ گذاری بر روی کالاها به شکل منطقی صورت بگیرد و مردم این تغییرات را حس کنند چراکه هدف از اجرای این طرح، کسب رضایتمندی مردم است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.