وعده و وعیدهای نشدنی برای طلاق توافقی

پایگاه خبری البرزما-  خانواده اصلی ترین نظام اجتماعی است که دوا و بقاء یک جامعه، به ثبات و قوام بنیان خانواده وابسته است. از این رو سال هاست که صیانت از نهاد خانواده و پیشگیری از طلاق از برنامه های اولویتی دستگاه های مختلف کشور است. با وجود تلاش های اثربخش نهادهای ذیربط، در عصر

کد خبر : 7199
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 دی 1396 - 15:02
وعده و وعیدهای نشدنی برای طلاق توافقی

پایگاه خبری البرزما-  خانواده اصلی ترین نظام اجتماعی است که دوا و بقاء یک جامعه، به ثبات و قوام بنیان خانواده وابسته است. از این رو سال هاست که صیانت از نهاد خانواده و پیشگیری از طلاق از برنامه های اولویتی دستگاه های مختلف کشور است.
با وجود تلاش های اثربخش نهادهای ذیربط، در عصر کنونی شاهد وقوع و بروز مشکلات و آسیب هایی هستیم که بنیان خانواده را تهدید می کند و منجر به قطع پیوند زناشویی و طلاق توافقی می شود.
دکتر مهدی جوهری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز در گفتگو با خبرنگار این معاونت اظهار داشت: متأسفانه در این آشفته‌بازار طلاق توافقی، برخی از افراد سودجو تحت عنوان وکیل و یا مؤسسه حقوقی، با انتشار تبلیغات غیر واقع و تحریک کننده با عناوینی همچون طلاق در 24 ساعت، طلاق فوری، طلاق بدون نیاز به حضور زوجین و … سعی در فریب مردم و بدست آوردن سودهای کلان با استفاده از این ترفندها دارند.
وی گفت: این امر ضمن آنکه می تواند از مصادیق کلاهبرداری به حساب آید، موجب بی اثر شدن تلاش مشاوران و سایر زحمت کشان صیانت از نهاد خانواده می¬گردد. در واقع این افراد سودجود با تبلیغات آن چنانی، زوج‌ها را به گرفتن طلاق تشویق می¬کنند و به زوجین وعده و وعیدهای نشدنی می¬دهند. در برخی از این تبلیغات می¬بینیم که وعده جدایی زوجین بدون مراجعه به دادگاه و حتی مراکز مشاوره و در زمان کوتاه داده می شود.
این مقام قضایی خاطر نشان کرد: نکته حائز اهمیت این است که این مؤسسات توسط افراد فاقد صلاحیت که عمده آن¬ها، اشتغال به دلالی پرونده‌های قضایی دارند ثبت شده است و بعضاً بدون ثبت شرکت و دریافت مجوزهای لازم فعالیت می کنند.
دکتر جوهری افزود: زوجین متقاضی طلاق باید با دقت، صحت تبلیغات شرکت ها و مؤسسات مختلف را مورد ارزیابی قرار دهند و بدانند که در طلاق‌های توافقی در استان البرز، زوجین باید چندین بار به مشاوره‌های تخصصی مراجعه کنند و سپس اگر مرکز مشاوره اعلام کرد که این زوجین آمادگی زندگی را ندارند، پرونده به مراجع قضایی ارسال می‌شود؛ در نهایت زوجین یا قانع می‌شوند و از طلاق صرف‌نظر می‌کنند یا با نظر مشاور به این نتیجه می‌رسند که طلاق بگیرند.
وی در پایان متذکر شد: وظیفه وکلا نیز بسیار حائز اهمیت است و باید نقش خود را بدون توجه به منفعت اقتصادی
و با توجه به آثار زیان بار طلاق برای خانواده ها و فرزندان بی پناه آنان؛ همچون سایر نهادها در فراهم نمودن مقدمات ایجاد صلح و سازش و کاهش طلاق به کار گیرند و با بهره گیری از دانش حقوقی، برای صیانت از نهاد خانواده و مشارکت در این عزم ملی سهیم گردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.