دکترنصیری:روز دانشجو و سه شعله هميشه فروزان

پایگاه خبری البرزما- 16 آذر روز دانشجو ياد آور مبارزه، سخت كوشي، تظلم خواهي، روشنگري و روشن بيني كساني است كه مطامع دنيوي، پست و مقام سفارشي و وابستگي معيشتي نتوانست روحيه مطالبه گري، پرسشگري و آزادیخواهی آنها را به حاشيه براند و از آنها محافظه كاراني توجيه گر بسازد. دکتر اصغر نصیری شهردار کرج:

کد خبر : 5975
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 آذر 1396 - 10:08
دکترنصیری:روز دانشجو و سه شعله هميشه فروزان

پایگاه خبری البرزما- 16 آذر روز دانشجو ياد آور مبارزه، سخت كوشي، تظلم خواهي، روشنگري و روشن بيني كساني است كه مطامع دنيوي، پست و مقام سفارشي و وابستگي معيشتي نتوانست روحيه مطالبه گري، پرسشگري و آزادیخواهی آنها را به حاشيه براند و از آنها محافظه كاراني توجيه گر بسازد. دکتر اصغر نصیری شهردار کرج: بي شك روز دانشجو روز رستاخیز اندیشه‌ها، روز علم‌ دوستی و حقیقت‌پرسی، روز طلوع اندیشه‌های نو، روز انسان‌های فرهیخته و بالنده، روز اندیشه‌های ناب و روز گسستگی جهل‌ها و نابخردی‌ها است كه دانشجوي مبارز و بي باك و البته تدبيرگر در آذر 1332 در اعتراض به ورود نيكسون، رييس جمهور وقت آمريكا به ايران به ميدان مي آيد و جان بر سر راه انديشه اش مي دهد.

روز دانشجو روز پرده ‌برداری از گمنامی‌ها و پرده ‌پوشی بر تاريكي ها است. روزی که دانش ‌دوستان با دستان مهربان و اندیشه‌های نابشان از دوستی‌، عشق‌، زیبایی‌، استقلال طلبي، ميهن پرستي گفتند و بر سر اين پيمان تا پايان ماندند.

16 آذر در درون خود هر ساله ما را با نمادهاي روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خود گذشتگی، پایداری و استقلال و آزادی “شريعت رضوي، قندچي و بزرگ نيا” آشنا مي كند. همان “سه آذر اهورايي” كه از خود درخششي به يادگار گذاشتند كه در هميشه تاريخ چونان شعله هاي هميشه فروزان مي درخشند و چراغ راه دانشجويان اند.

سخن پاياني

دانشجوي امروز ما بايد بداند كه او قافله سالار دانايي، آزاديخواهي، تعقل گرايي و تحول آفريني است و از اين رو مي تواند الگو و سرمشق ساير مردم قرار گيرد كه به تناسب سن و جايگاهش، سوداي مصدرنشيني، منفعت طلبي، زياده خواهي و فرماندهي ندارد، بلكه او به ميدان مي آيد تا بستر رشد و بالندگي را براي كشور فارغ از هرگونه قيموميتي فراهم كند.

بي شك دانشجو چنانچه در ميدان باشد و لباس بي تفاوتي را از تن بر كند، بارقه هاي اميد، نشاط، شادابي و طراوت به جامعه باز مي گردد. چنين داشجويي به عنوان موثرترين عنصر و محور مشاركت جويي -كه هم از دانش بهره مند است، هم انرژي دارد و هم محافظه كار نيست- مي تواند منشا تحول و نو آوري شود، چيزي كه جامعه ما بيش از هر زمان به او و انديشه او محتاج است.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.